domingo, 11 de septiembre de 2016

PENOMBRA D'ARGENT: PRIMERS PROGRAMES GRAVATS A NEWSCAT.TV

bones d nou

la setmana passada vaig gravar els 5 primers episodis del meu programa de tv PENOMBRA D'ARGENT, el qual versa sobre LITERATURA I CLARIVÈNCIA, com bé sabeu.

Resultado de imagen de penombra d'argent

aquest programa és produït i emès x la prestigiosa tv internacional digital NEWSCAT.TV q dirgeix el famós empresari d la comunicació JULI CARBÓ.

Resultado de imagen de NEWSCAT

akests 5 primers episodis ens mostren les 5 profecies ja acomplertes d la meva primera novel·la escrita, la celebèrrima EL CAÇADOR ARI/EL CAÇADOR DE L'ARCA (segons l'edició) la qual va ser escrita el 1999 i q ha guanyat 2 premis molt importants al nostre país.

Resultado de imagen de el caçador ariResultado de imagen de el caçador ari

com ja sabeu tb, akesta és la primera part d'una trilogia q tracta temes tan apassionats com la criptozoologia, l'evolució humana i l'Atlàntida.


cal recordar q akesta història va estar a punt d ser dirigida pel famosíssim director de cinema americà GUILLERMO DEL TORO gràcies a la meva pròpia adaptació cinematogràfica en anglès.

Resultado de imagen de guillermo del toro


 Resultado de imagen de guillermo del toro peliculasResultado de imagen de guillermo del toro peliculasResultado de imagen de guillermo del toro peliculas

a banda, estic treballant el seu llançament en format còmic a nivell internacional a través d'una editorial d nova creació amb seu a bcn.

Resultado de imagen de el caçador ari

evidentment, no us desvetllaré akestes 5 profecies, així q haureu d veure els programes :)
però no patiu, q quan ja es puguin veure us en passaré el link.

fins ara

OCTAVI FRANCH
(Periodista audiovisual especialitzat en literatura i clarividència)