sábado, 14 de noviembre de 2015

L'ESCRIPTOR OCTAVI FRANCH COMENÇA A COL·LABORAR AL DIARI DIGITAL ELMON.CAT

Bones

La setmana passada em vaig reunir amb el mític periodista SALVADOR COT, imatge viva i llegendària dels informatius d TV3 d tota la vida.

La veritat és q quan tinc la sort d parlar d feina amb un famós se'm posa la carn d gall d'indi, perquè sembla un somni en viu i en directe.

Actualment, el SALVADOR COT, entre d'altres tasques periodístiques a primer nivell nacional, és el director del diari digital EL MÓN:

www.elmon.cat

Entre d'altres col·laboracions estables, el SALVADOR COT m'ha encarregat q redacti les cròniques d tots els partits del RCD ESPANYOL, com ja sabeu el meu equip d futbol d l'ànima.

A banda, ja sabeu q en sóc un especialista des de l'any 1978 i q tinc la experiència d'haver treballat al club duent a terme la revista del soci, RCDE, així com haver estat articulista d'opinió blanc-i-blava al diari AS a les ordres del geni TOMÀS GUASCH i al desaparegut BLANC-I.BLAU.

Així doncs, us convido a q seguiu les meves cròniques del millor equip d futbol d la galàxia en akest magnífic mitjà d comunicació.

Pel q fa a la resta d col·laboracions amb el mencionat diari, us en mantindré informats a mesura q es vagin concretant.

Salut i visca l'Espanyol!

OCTAVI FRANCH
(Perico i periodista esportiu)

Resultado de imagen de salvador cot

Resultado de imagen de rcd espanyol

Resultado de imagen de rcd espanyol